Tuesday, January 23, 2007

tsill oon

kuldsete k2tega mees

riina ja w6za

viimased hetkedja l2inud ta oligi


tsill

joss, riina ja j6uluvana

riina

w6za

riina ja inki ja ta s6brad :)


mootorratturtsikid

4 comments:

riina said...

Kallikene, kuidas sul läheb ?:) see blogi asi on ikka üks tore asi:D nii tore ja õnnelik on kõik, ja see on päriselt. Aitähh sulle ja wõsale ja jossile ja üleüldse, et sa oled ja kogu selle superchilli eest, mis sa minu ellu tõid ja edaspidi ka tood:) täna on ekas galaktlan ja luarvik ja üks äge bänd välkast, jaanus on tagasi ja me kõik lähme ja sina koos meiega:) täna käisime helensiga laulukal lauda sõitmas, st tema sõitis ja mina tulin ca 10 korda enamasti perse peal mäest alla, aga pidurdama õppisin vähemalt, sain tundma nii kanti kui kanni. Viimane on hetkel üsna tuim ja sinine:D 45c kliimamuutus on ka päris rets, aga sellest saab õnneks üle:) kallii kaaaallliii kõigile!

okeiko said...

1tere riina :) :) oledki 6nnelikult kodus siis nyyd. ma siin garnatakas juba viiendat p2eva. eks varsti peab end kokku v6tma ja kotid selga ajama et edasi liikuda. siin on ikka p2ris tsill, et v2ga ei viitsigi :p
yksp2ev p6rkasime erki liivi ja kadriga kokku :D. tulen mina lainetest rannale ja ohhohhooo keda n2ha :D

aga tore kuulda et tallinnas ikka tuhandega tsill edasi. elagu h22 muss ja libe lumelaud :p

igastahes suured t2nksud sulle ka et sa olemas oled ja k6ik ylej22nud tsillmasterid seal. kalli kalli :)

anonymys59324 said...

vow, mis lahedad pildid elus-olust:) Oeh, ei oskagi sulle enam isegi päikest soovida, see sul ju kogu aeg seal olemas:D kallid sulle!

okeiko said...

heh, p2iksest siin puudust pole t6esti, pigem lumest ;P