Sunday, April 15, 2007

india k2siraamat - osa 2

ses suhtes tore maa, et keegi ei vaata viltu kui k2tega syya. pigem hoopis vastupidi, kui kahvli v6i lusikaga :)

vaadates maju ja autosid ja yldse miskeid asju et mis seisukorras need on jne, siis on n2ha et k6ike tehakse ning korraldatakse nii palju kui vaja ja nii v2he kui v6imalik. miski pole peensusteni korras v6i terve v6i puhas. aga asjad toimivad ja muu polegi t2htis. k6ik mis vaja, saab aetud..

aga see mulle meeldib, et k6iki v6imalikke s6iduvahendeid ja muid asju pimbitakse ikka t2ie pasaga. veokid ja muud siuksed kastiatod on v2rvilised ja nikerdustega nigu tsirkuseautod. p6hilised millega pimbitakse on kohalikud usuteemalised kleepsud ja kirjad jne :)
igastahes k6ike ja h2sti palju

p2ris paljudel toodetel on peal ennekuulmatud kvaliteedim2rgid v6i -kleepsud nigu:
special quality
real quality
best quality
export quality
extra quality
fine quality
super quality
niet p2ris keff ja superlux:D

see on tore, et k6ikides tubades, nii kodus kui hotellis, on laes propellerid. ilma nendeta oleks ikka karm. ainuke 55bimispaik, kus seda ei olnud, oli lehmas6nnikust palmilehtedest punutud katusega majake rannal

r22gitakse, et indias on kastisysteem. aga ma seda v2ga ei usu v6i ei saa aru :D Muarust ainuke toimiv systeem on sisteem balalaika. ainuke systeem mis yldse t55tab. aga ega see systeem on ka v2ga salap2rane ja yllatusi t2is ja kunagi ei tea mis v2lja tuleb

h2da ei anna h2beneda. eriti k2ib see meeste kohta kuskil linnat2naval seina 22res soristades :)

ykskord rongipileteid ostma minnes oli k6igepealt vaja seista j2rjekorras et saaks j2rjekorranumbri :)

r22kisin vahepeal inimeste vahtimisest. tegelt muutusin ise ka samasuguseks :D
kui ikka valget inimest n2gin, siis j2i pilk pidama kyll. kuskil p2ris indias turistipleissidest v2ljaspool valgeid nii naljalt ei kohanud. ja alati kui keegi s22ne vastu tuli, siis tervitati yksteist :)

No comments: