Sunday, March 25, 2007

india k2siraamat - puhas kuld

india ime
kuidas saab telekaga hotellitoast odavam ilma telekata hotellituba ilma telekat toast v2ljaviimata. liiiihtne. roomservice v6tab 2ra teleka puldi ja t6mbab kaabli seinast v2lja. noh, meie keeniused panime siis kaabli tagasi seina ja vajutasime nupust teleka k2ima :)

indias siiski pole k6ik v6imalik
postkontoris ei lastud ymbrikut l2bi kui sinna oli peale kirjutatud kahe inimese nimed kes elasid samal aadressil?!?

india soundtrack
eriti v6ib seda kohata 6htuti kuskil hotellis, kus l2bi seina on ilusti kuulda kui k6rvaltoas keegi hullult r6giseb ja k5hib. t2naval ka v6ib tihti kuulda kuidas keegi t6mbab m6nusalt tatti ninast-kurgust suhu ja siis sylitatakse suure kaarega t2pselt teiste jalgevahele maha. just just, t2pselt, nii et keegi pihta ei saa. aga indias on see normaalne, seal on suured ja ilgelt tolmused ning vingugaasised linnad. kui seal kaua elada, siis saab igayks omale haiguse india soundtrack. lisaks k6igele oled ise ka yleni nigu tolmuahv :)

india disneyland
kylastasime yht hiljuti ehitatud uut templite kompleksi. v2ga ilus ja kena ja puhas. niet kui sinna alale jalutama minna, siis sussid peab t2navale j2tma. sileda marmori peal on puhas astuda :) aga lisaks ilusatele jumalakujukestele jne oli seal v2rvilisi kaelkirjakute ja l6vide ja lindude kujusid - k6ik nivisi s6bralikult koos kompositsioonis nagu piiblilugudest ehk meelde j22nd. suur bassein oli ka, kus ymberringi jumalate kujud ja kivist lained ja puha, yhes6naga p2ris indiap2rane dineyland.

india imed j2tkuvad
ykskord n2gin rongis kahe kulmuga meest :). yks neist kulmudest laiutas vasakpoolse silma v2lisnurgast kuni parempoolse silma v2lisnurgani. siuke pikk karvane triip. ja teine kulm oli nina all. t2iesti normaalne ju kui inimesel on kaks kulmu. aga kui yks neist nina all asub, siis ma pole enam kindel :)

use me
nii v2he kui indias yldse prygikaste kohata v6ib on neile igaks juhuks peale kirjutatud et Use Me. ja tolle luugi peal, kust prygi sisse saab visata on ilusti kirjutatud et Push :) Noet mitte j2tta v6imalust m6nel arvata et see prygikast on ymbert6ukamiseks ;)
yldiselt on jah nii, et k6ik prygi mis tekib, visatakse maha v6i rongiaknast v2lja v6i kuhu iganes. m6tlesingi, et kaua ma peaks indias olema, et ma ilma syymepiinadeta sama teeks ja n2iteks kodumaal umbes samamoodi k2ituks. aga seda ma ei osanud v2lja arvutada, liiga raske rehkendus :)

rongi rattad ragisevad
k6ikide rongide k6ikide akende ees on trellid. uksed alati lahti. niet kui oled rongile hiljaks j22mas ja rong juba liigub, kuid jaksad siiski nii kiiresti joosta et peale j6uda. siis palun v2ga. seep2rast ongi tore et rongidel v2ike kiirendus, esimesed paarsada meetrit aeglaselt :)

70's
iga endast lugupidav duud kannab eriti fankisid riideid. seitsmekymnendate stiilis alt laienevad pyksid ja fanki triiks2rk pikkade kraenurkadega v6i lihtsalt lahe liibukas t-s2rk. rongis meeldib neile fankidele duudidele yksteise kaisus vedeleda kuna tydrukutega suhtlemine on neil usu p2rast kuidagi raskendatud jne. niet t2itsa n6rmaalne

india inimestel on komme t2iesti h2benemata lihtsalt vahtida ja vahtida, antud juhul siis mind. mina kui h2belik inimene ei harjunud sellega kuidagi. et ei m55dunud hetkegi kui keegi ei p6rnitsend, niet iga liigutust pidi ekstra m6tlema mida teed jne, huuh, raske t66 see enesedistsipliin :D

j2tkub...

8 comments:

Ain said...

Hai! Kuule, lahe et ikka oled veel olemas ma hakkasin juba muretsema :). Aga no pane ikka siia oma tänasest olemisest ka midagi kirja. Ja mida sagedamini, seda parem.

okeiko said...

siin haiteck riigis on internetiga kitsad lood. niet ainuke asi mis mind takistab ongi see et ei saa kuskil netti ja kallis on kah kui yldse olemas on. aga 2ra muretse, k6ik on korras :)

Ain said...

Mis see haitek riik on? Mu andmetel olite Austraalias viimati?

riina said...

aga meie värvisime täna mune:) Reede oli meil suur ja chill:)
http://submariina.pri.ee/photos/SuurReede/index.htm

okeiko said...

oo mida nummisid mune. superlahedad. jeeeee

to ain: hiteck peks olema k6rgesti arenenud riik aga interneti vallas on neil siin veel arenguruumi :)

anonymys59324 said...

Hoi hoi, sattusin ka siia piiluma üle tüki aja ja mis ma näen - elus ja terve:) Superluks, pea ikka vasta ja naudi päikest. Meile jagatakse ka juba teist päris palju, aga külm raisk on ikkagi:P

Ain said...

Eimatian küll mis haitek tähendab, aga ei tea siiani täpselt kus oled praegu, kas kängurumaal või kuskil mujal... Kalli-kalli igatahes!

okeiko said...

to ain
jaa, ma ikka k2ngurumaal austraaliat avastamas :)